Croquetes de llenties vermelles

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els llegums ens aporten energia de llarga durada, proteïnes vegetals, fibra i minerals; per això es recomana prendre'n 2 o 3 dies a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a 2 persones

    100 g llenties vermelles

    20 g tahina

    1/2 ceba figueres

    Una cullerada de pebre vermell dolç fumat

    1 llima

    Pa ratllat

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Posem un pot al foc i hi afegim 100 g llenties vermelles i aigua fins a cobrir-les.
  2. Encenem el foc i deixem que les llenties es coguin 10 minuts, comptats a partir que l'aigua comenci a bullir.  
  3. Un cop cuites, les traiem de l'olla i les escorrem amb un colador.
  4. Tallem a la microbrunesa ceba de Figueres i la posem en un bol.
  5. Al mateix bol hi posarem una cullerada de pebre vermell fumat, 20 g de tahina, la pela ratllada de 1/2 llima i una mica de sal. Ho barregem tot i hi afegim les llenties.
  6. Posem la barreja en un recipient perquè es refredi i així puguem manipular la massa sense cremar-nos.  
  7. Un cop puguem manipular la massa, en fem boletes i les posem en un plat amb pa ratllat i les arrebossem i els hi acabem de donar forma.
  8. Posem les croquetes a la fregidora d'aire i les coem 15 min a 180 ºC  
  9. Les servim.
Anar al contingut