Trena d'espinacs i pernil

  • Cuina: Arnau Paris
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els espinacs contenen ferro vegetal, i per aprofitar-lo millor cal prendre un cítric de postres.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 pasta de full

    1 ou

    100 g de pernil cuit Delizias Pétalos Noel

    50 g d'espinacs baby

    50 g de porro

    Mostassa d'estragó

    Pebre

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Maltallem 50 g d'espinacs baby i els reservem en un bol.
  2. Tallem a microllunes 50 g de porro, només la part blanca, i ho afegim al bol.
  3. Salem una mica el bol perquè es morfeixi tot durant dos minuts.
  4. Agafem la pasta de full i l'estenem bé fent-hi incisions obliqües als laterals, deixant el centre intacte.
  5. Al centre hi posem dues cullerades de mostassa d'estragó i posteriorment hi afegim 100 g de pernil dolç.
  6. Sobre el pernil hi posem els vegetals i una mica de pebre.
  7. Un cop tinguem tots els ingredients al mig, és el moment de tancar la pasta de full fent forma de trena, és a dir, intercalant els laterals.
  8. Batem un ou i pintem la part de sobre de la trena.
  9. Un cop llesta, l'enfornem durant 15 minuts a 210 ºC.
  10. Quan hagin passat els 15 minuts, la traiem del forn i l'emplatem.
Anar al contingut