Tàrtar de truita de riu

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Nina Font
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida, LLEIDA
  • Dieta: Sense lactosa
  • Informació nutricional
    -Obre

    L'alvocat és un fruit molt energètic ric en greixos saludables i vitamina E, nutrients beneficiosos per al sistema cardiovascular.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 4 persones
  • 4 truites de riu
  • 2 escalunyes
  • anet fresc
  • 1 alvocat
  • suc d'1 llimona
  • 1 culleradeta de mostassa de Dijon
  • 1 culleradeta de sèsam
  • salsa Perrins
  • soja
  • sal i pebre
  • 1 cogombre
  • 1 baguet

PREPARACIÓ

Tallem la truita de riu, sense espina ni pell, en petits daus.

Tallem l'alvocat en petits daus.

Tallem l'escalunya en juliana.

Piquem l'anet finament.

Fem el suc de llimona.

Posem en un bol els daus de truita amb l'alvocat, l'escalunya i l'anet, amb el suc de llimona i la soja i la salsa perrins. Deixem que maceri 10 min.

Barregem el tàrtar macerat amb la mostassa de Dijon i el sèsam. Ho salpebrem al gust.

Rentem i pelem el cogombre.

El tallem a rodanxes d'1 cm de gruix.

EMPLATAT:

Col·loquem les rodanxes de cogombre en un plat i servim al damunt de cada rodanxa una porció del tàrtar.

Ho acompanyem d'unes torradetes al forn.
Anar al contingut