Sardines en escabetx per a principiants

imatge
  • Programa: Tot es mou
  • Cuiner: Jordi Jacas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Restaurant: El Molí de l'Escala

INGREDIENTS

  • Peix blau

    Pastanaga

    Porro

    Api

    Ceba

    Romaní

    Taronja

    Pebre

    Vinagre

    Oli d'oliva

PREPARACIÓ

  1. Posem una cassola al foc amb un bon raig d'oli. Un cop està ben calent hi aboquem la ceba, l'all i la pastanaga. 
  2. Un cop la ceba i la pastanaga estan rossejades, hi afegim la pell de taronja, el romaní i el pebre. Hi afegim una mica d'aigua.
  3. Salem el peix i el fiquem dins la cassola amb la resta d'ingredients.
  4. Hi afegim una bona quantitat d'oli d'oliva.
  5. Un cop està calent, hi afegim el vinagre.
  6. El deixem refredar.