Sopa de menta i maduixots

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

    300 g de maduixots

    Una aranja

    Moscatell

    Vinagre de poma

    50 g de sucre panela

    Un manat d'alfàbrega

    3 làmines de gelatina

    4 taronges

    50 g de sucre blanc

    1 llima

    Un manat de menta

PREPARACIÓ

  1. Traiem el suc d'una aranja amb l'espremedor i el colem.
  2. Hi afegim un raig de moscatell, un de vinagre de poma, 50 g de sucre panela i un manat d'alfàbrega.
  3. Ho portem a ebullició i després ho retirem del foc. Ho tapem i ho deixem infusionar 10 minuts.
  4. Posem aigua en una safata i hi posem 3 làmines de gelatina per hidratar-la.
  5. Espremem 4 taronges fins a aconseguir uns 400 ml de suc, ho colem en un recipient.
  6. Colem el recipient que teníem infusionant-se i el fiquem a la nevera.
  7. Escalfem, en un pot, el suc de taronja, hi afegim 50 g de sucre blanc i la gelatina que hem hidratat. Ho barregem i ho deixem refredar.
  8. Posem aigua en un pot al foc fins que bulli. Preparem un bol de vidre amb gel , aigua i unes quantes gotes de llima. Desfullem un manat de menta i l'escaldem en l'aigua bullint durant 1 minut. En tallem la cocció amb el bol amb aigua i gel.
  9. Posem en un vas americà la menta i el suc texturitzat de taronja. Ho triturem i ho colem en un bol. Hi afegim unes quantes gotes de suc de llima.
  10. Tallem a la brunesa 300 g de maduixots i els posem en un bol. Tallem ben fines unes quantes fulles de menta i les barregem amb els maduixots.
  11. Traiem de la nevera l'almívar àcid d'alfàbrega i l'afegim al bol dels maduixots.
  12. Ho barregem i ho servim.