Tacos de peix

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    El "pico de gallo" o la picada de verdures fresques ens aporta un extra de vitamines i minerals antioxidants i fibra de gran valor nutricional. Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 ració

    120 g xanguet

    3 maduixes

    2 "tortillas" per a tacos

    1 ceba morada

    1 llima 

    Crema agra

    Farina de blat

    Coriandre

    Vinagre de vi

    Oli d'oliva verge extra

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Comencem preparant una versió de "pico de gallo". Tallem a daus petits 50 grams de ceba morada. Reservem en un bol. Substituirem el tomàquet tradicional per 3 maduixes grosses que tallem a daus petits i que posem al bol. Salem, hi afegim un raig de vinagre de vi. Barregem i deixem marinar.
  2. Escalfem una paella amb força oli d'oliva verge extra. En un plat fons posem farina de blat i enfarinem els xanguets. Un cop enfarinats, els passem a un colador per treure'n l'excès de farina.
  3. Quan l'oli estigui ben calent, hi fregim els xanguets. Quan els traiem, els posem en un plat amb paper absobent. Salem els xanguets. Un cop el paper hagi xuclat l'oli el traiem.
  4. En una paella, escalfem les 2 tortilles per a tacos. Quan estiguin calents, els recuperem i els farcim. Primer hi posarem xanguets, en segon lloc una cullerada de "pico de gallo", a sobre una cullerada de crema agra, i una mica més de "pico de gallo" i per últim unes fulles de coriandre. També hi podeu posar unes gotes de llima al vostre gust.
Anar al contingut