Pizza Stromboli

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els llevats, que es formen de manera natural en la massa mare, afavoreixen la salut intestinal i ens aporten vitamines del grup B.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

    250 g de farina

    150 ml d'aigua

    70 g de mozzarella                      

    50 g de massa mare

    7 g de llevat fresc

    5 tomàquets pera        

    2  cullerades de pasta de tomàquet

    100 g de cansalada

    sal

    oli OVE

    orenga fresca

    pebre negre

    pebre vermell dolç

    tàperes

    maizena

PREPARACIÓ

  1. Barregem en un bol 250 g de farina, 7 g de llevat fresc, 50 g de massa mare, un raig d'oli OVE i 150 ml d'aigua. Amassem, funyim i deixem reposar la massa 20 minuts tapada amb un drap.
  2. Hi afegim un polsim de sal. L'amassem i funyim. La filmem i tornem a deixar reposar la massa tapada amb un drap durant 40 minuts.
  3. La tornem a amassar i ho deixem filmat que reposi a la nevera durant 24 hores.
  4. Untem amb pebre negre mòlt un tall de 100 g de cansalada i la reservem.
  5. Fem la creu a 5 tomàquets pera i els escaldem. En tallem la cocció i els pelem.
  6. Fem pètals del tomàquet i els trossegem.
  7. Posem el tomàquet al foc en una paella grossa i deixem que perdi l'aigua de vegetació.
  8. Hi afegim dues cullerades de pasta de tomàquet i ho deixem a foc lent fins que s'enfosqueixi. Hi afegim una cullerada de pebre vermell i apaguem el foc.
  9. Traiem la massa de la nevera i hi donem forma amb un corró espolsant-hi prèviament maizena. Posem la massa estirada sobre un paper sulfurat.
  10. Posem a escalfar al forn una safata.
  11. Escampem la salsa de tomàquet per sobre la massa de la pizza.
  12. Tallem 70 g de mozzarella i la repartim per sobre la pizza.
  13. Tallem a trossets la cansalada amb pebre i la repartim per sobre de la pizza.
  14. Hi afegim un grapat de tàperes i  fulles d'orenga fresca per sobre i emboliquem la pizza fent un rul·lo.
  15. Enfornem la pizza a 270º durant 20 minuts. La servim.
Anar al contingut