Pinya rostida

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La pinya té propietats digestives, per això resulta ideal per prendre de postres després d'un àpat copiósAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 100 ml de nata (35% m.g) 

    1 llauna de pinya al natural  

    1 branca de canyella 

    Sucre blanc 

    Mantega 

    Llimona 

    Rom 

    Gingebre en pols 

    Pebre negre en gra 

PREPARACIÓ

  1. Escorrem 1 pot de pinya en conserva i guardem el suc per més endavant.  
  2. Posem una paella al foc amb una cullerada de mantega i pebre negre en gra. Hi afegim les rodelles de pinya i les anem marcant. 
  3. Traiem les pinyes i al suc que han deixat hi afegim 2 cullerades de sucre blanc, el suc que hem reservat de la pinya, 1 branca de canyella, rom i pells d'1 llimona. Ho remenem fins que el sucre es dissolgui i ens quedi una textura de caramel. Quan ja ho tinguem, hi afegim les pinyes marcades i les acabem de rostir. 
  4. Muntem 100 ml de nata amb el 35% de matèria grassa i una mica de gingebre en pols. 
  5. Emplatem posant les pinyes, la salsa de caramel i per últim la nata muntada. 
Anar al contingut