Pintxo de fruita

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Incloure fruita a les receptes, tant dolces com salades, és una bona manera d'enriquir-les amb vitamines, minerals i altres nutrients, com la fibra.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 200 g xocolata negra

    200 g xocolata blanca

    1 taronja

    1 plàtan

PREPARACIÓ

  1. Fonem les xocolates, per separat, amb la tècnica del bany maria.
  2. Tallem la taronja a grills i el plàtan a daus gruixuts.
  3. Clavem un tall de fruita amb una broqueta i la banyem amb xocolata negra fosa. Tot seguit la submergim en un bol que ja tindrem preparat amb aigua i gel... D'aquesta manera, la xocolata fosa es refreda de seguida i queda presa de nou. Amb una forquilla que banyem amb xocolata blanca fem filets damunt de la peça de fruita que hem banyat abans. La tornem a refredar amb aigua i gel. Fem aquesta mateixa operació (o jugant amb altres opcions que us passin pel cap) amb la resta de broquetes. N'eixuguem l'excés d'aigua un cop refredades i ja les podem emplatar.
Anar al contingut