Pebrot farcit de botifarra

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La botifarra de perol és un embotit de porc en què s'aprofiten les parts menys nobles de l'animal, i constitueix un aliment energètic i ric en greix.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 4 pebrots vermells morruts

    100 g formatge de vaca sec  

    100 g mozzarella  

    60 g botifarra negra  

    60 g botifarra de perol  

    4 ous  

    Alfàbrega  

PREPARACIÓ

  1. Tallem per la part de dalt 4 pebrots morruts i els buidem de llavors i parts blanques.  
  2. Tallem a dauets 60 g de botifarra de perol i 60 g de botifarra negra. Les posem en un bol.  
  3. Al bol hi afegim 100 g de formatge de vaca sec ratllat i 100 g de mozzarella fresca sense xerigot tallada a trossos. Ho barregem.  
  4. Farcim els pebrots amb la barreja.  
  5. Enfornem a 180º 20 minuts.  
  6. Traiem els pebrots del forn i posem a dins de cada un 1 ou.  
  7. Ho tornem a enfornar 5 minuts a 180º.  
  8. Emplatem els pebrots afegint-hi unes fulletes d'alfàbrega per sobre.  
Anar al contingut