Llibrets de pollastre i samfaina

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

    2 pits de pollastre

    1 ceba

    1 albergínia

    1 pebrot  vermell

    2 boles de mozzarella fresca

    2 ous

    Pa ratllat

    Blat de moro torrat

    Vi ranci

    1 fulla de llorer

    Farina

    Sal

    Pebre negre

    Oli d'oliva

     

PREPARACIÓ

  1. Tallem a la brunesa una ceba i la posem en una cassola amb oli d'oliva calent. 
  2. Quan la ceba estigui rossa, hi afegim un raig de vi ranci. Pelem i tallem a la brunesa un pebrot vermell i l'afegim a la cassola.  Quan estigui una mica fet, hi afegim una albergínia també tallada a la brunesa. Hi tirem pebre, sal, i una fulla de llorer.
  3. Traiem la samfaina del foc i la deixem refredar dins una malla fina sobre un bol. Així en traurem l'excés d'oli.
  4. Tallem les dues boles de mozzarella a la brunesa i les barrejarem amb la samfaina.
  5. Agafem els pits de pollastre (tallats per fer-los amb llibrets), els salpebrem i els farcim amb la barreja de samfaina i mozzarella.
  6. Cosim el pit de pollastre amb un escuradents.
  7. Posem a escalfar una olla amb oli (si en tenim, pot ser oli de confitar).
  8. Piquem un grapat de  blat de moro torrat amb la picadora. Ho barregem amb la farina de galeta.
  9. Arrebossem els llibrets passant-los primer per la farina, després per l'ou batut, i per últim per la barreja de pa i blat de moro. Ho fregim a la cassola.
  10. Un cop fregits, ho retirem i ho posem sobre paper absorbent per treure'n l'excés d'oli. Servim.
Anar al contingut