Múrgoles amb fetge gras
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jordi Olivet
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Bilbao, Barcelona
INGREDIENTS
- 400 g de múrgoles
- fetge d'ànec
- tòfona fresca
- 1 cullerada de mantega
- 1 copa de licor de tòfona
- 1 tassa de fons de carn
- pebre
- sal Maldon
PREPARACIÓ
Per començar, en una paella amb una mica de mantega fosa, salteu les múrgoles, netejades i salades, durant 10 minuts.
Després, afegiu-hi el licor de tòfona i flamegeu-ho.
Seguidament, poseu-hi una mica de fetge d'ànec tallat a daus, la tòfona ratllada, el pebre, el brou de carn i deixeu-ho coure tot durant uns 5 minuts.
A continuació, en una paella sense oli, salteu un tall de fetge d'ànec, fins que quedi ben dauradet.
I ja per acabar, emplateu les múrgoles, poseu-hi el fetge a sobre i guarniu-lo amb una mica de sal Maldon.
Després, afegiu-hi el licor de tòfona i flamegeu-ho.
Seguidament, poseu-hi una mica de fetge d'ànec tallat a daus, la tòfona ratllada, el pebre, el brou de carn i deixeu-ho coure tot durant uns 5 minuts.
A continuació, en una paella sense oli, salteu un tall de fetge d'ànec, fins que quedi ben dauradet.
I ja per acabar, emplateu les múrgoles, poseu-hi el fetge a sobre i guarniu-lo amb una mica de sal Maldon.