Magret amb chimichurri

 • Programa: Cuines amb Marc Ribas
 • Cuina: Arnau París
 • Dificultat: Baixa
 • Temps: Menys de 30 minuts
 • Informació nutricional
  -Obre

  La carn d'ànec conté variades vitamines i minerals. En destaca el ferro, el zinc i les vitamines del grup B; també conté quantitats considerables de greix, sobretot concentrat a la pell.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

 • 2 magrets d'ànec

  50 g de nous pelades

  6 cullerades d'oli OVE

  3 cullerades de vinagre

  4 grans d'all

  1 bitxo sec

  Julivert fresc

  Alfàbrega fresca

  Coriandre fresc

  Orenga fresca

  Pebre negre

  Sal

  Flor de sal

PREPARACIÓ

 1. Posem una paella al foc perquè s'escalfi bé. Agafem 2 magrets d'ànec i amb un ganivet fem una quadrícula a la part de la pell fent talls en diagonal. Hem de vigilar de no arribar a la carn.
 2. Quan la paella està molt calenta, hi afegim els magrets posant-los per la banda de la pell. Els marquem durant tres minuts per la part de la pell, i després tres minuts més per la de la carn.
 3. Mentre estiguin coent-se, amb una cullera agafem el greix que va quedant a la paella i l'anem abocant per sobre, i així els enrossim.
 4. Preparem dos papers sulfurats i, un cop els magrets estan cuits, els escorrem i en posem un a cada paper sulfurat. Els emboliquem fent uns paquets i ho deixem reposar uns deu minuts. Reservem el greix que ha quedat a la paella.
 5. Aprofitem per fer la salsa chimichurri pelant 4 grans d'all i posant-los en un got batedor. Hi incorporem fulles d'orenga fresca, alfàbrega fresca, julivert i coriandre també frescos. Afegim un bitxo sec, pebre negre, sal, 6 cullerades d'oli OVE, 3 cullerades de vinagre i 50 g de nous pelades. Ho triturem bé amb el batedor i ho reservem.
 6. Destapem els magrets, els tallem a làmines fines i els posem en els plats. Distribuïm el suc que ha quedat en els papers sulfurats per sobre dels talls. Acabem amb escates de sal, salsa chimichurri i una mica de bitxo fresc tallat a rodelles.
Anar al contingut