Magret amb chimichurri

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carn d'ànec conté variades vitamines i minerals. En destaca el ferro, el zinc i les vitamines del grup B; també conté quantitats considerables de greix, sobretot concentrat a la pell.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 2 magrets d'ànec

    50 g de nous pelades

    6 cullerades d'oli OVE

    3 cullerades de vinagre

    4 grans d'all

    1 bitxo sec

    Julivert fresc

    Alfàbrega fresca

    Coriandre fresc

    Orenga fresca

    Pebre negre

    Sal

    Flor de sal

PREPARACIÓ

  1. Posem una paella al foc perquè s'escalfi bé. Agafem 2 magrets d'ànec i amb un ganivet fem una quadrícula a la part de la pell fent talls en diagonal. Hem de vigilar de no arribar a la carn.
  2. Quan la paella està molt calenta, hi afegim els magrets posant-los per la banda de la pell. Els marquem durant tres minuts per la part de la pell, i després tres minuts més per la de la carn.
  3. Mentre estiguin coent-se, amb una cullera agafem el greix que va quedant a la paella i l'anem abocant per sobre, i així els enrossim.
  4. Preparem dos papers sulfurats i, un cop els magrets estan cuits, els escorrem i en posem un a cada paper sulfurat. Els emboliquem fent uns paquets i ho deixem reposar uns deu minuts. Reservem el greix que ha quedat a la paella.
  5. Aprofitem per fer la salsa chimichurri pelant 4 grans d'all i posant-los en un got batedor. Hi incorporem fulles d'orenga fresca, alfàbrega fresca, julivert i coriandre també frescos. Afegim un bitxo sec, pebre negre, sal, 6 cullerades d'oli OVE, 3 cullerades de vinagre i 50 g de nous pelades. Ho triturem bé amb el batedor i ho reservem.
  6. Destapem els magrets, els tallem a làmines fines i els posem en els plats. Distribuïm el suc que ha quedat en els papers sulfurats per sobre dels talls. Acabem amb escates de sal, salsa chimichurri i una mica de bitxo fresc tallat a rodelles.
Anar al contingut