Lengua rellena (Llengua farcida) - Colòmbia
- Programa: Karakia
- Cuina: Ana Cecilia Hurtado, les Franqueses
INGREDIENTS
- Per a 4-6 persones:
- 1 llengua de vedella
- brou de pollastre o de carn
- carn picada de porc
- cebes tendres
- comí mòlt
- hogao
PREPARACIÓ
Amb un ganivet esmolat, retireu el màxim d'impureses que pugui portar la llengua.
Barregeu la carn picada de porc, un parell de cebes tendres trinxades i força comí mòlt. Farciu la llengua amb una part d'aquesta barreja (la que hi entri; la resta reserveu-la) i deixeu-la reposar a la nevera durant un parell de dies; d'aquesta manera quedarà ben adobada.
Feu-la coure en una olla amb brou (preparat com tingueu costum). Tapeu l'olla i deixeu que cogui durant uns 45 minuts.
Un cop cuita, talleu-la i poseu els talls en una safata que pugui anar al forn. Repartiu-hi unes quantes cullerades d'hogao per sobre, feu una capa de carn picada que teniu reservada de farcir la llengua i torneu a fer una altra capa d'hogao.
Enforneu-ho durant uns 10 minuts a foc lent i ja la podreu servir.
Barregeu la carn picada de porc, un parell de cebes tendres trinxades i força comí mòlt. Farciu la llengua amb una part d'aquesta barreja (la que hi entri; la resta reserveu-la) i deixeu-la reposar a la nevera durant un parell de dies; d'aquesta manera quedarà ben adobada.
Feu-la coure en una olla amb brou (preparat com tingueu costum). Tapeu l'olla i deixeu que cogui durant uns 45 minuts.
Un cop cuita, talleu-la i poseu els talls en una safata que pugui anar al forn. Repartiu-hi unes quantes cullerades d'hogao per sobre, feu una capa de carn picada que teniu reservada de farcir la llengua i torneu a fer una altra capa d'hogao.
Enforneu-ho durant uns 10 minuts a foc lent i ja la podreu servir.