Granissat de mandarina

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les mandarines són un cítric ric en vitamina C. Pels seus beneficis sobre la salut, s'aconsella prendre un cítric al dia.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

     

    500 g de mandarines

    Una llimona

    125 g de sucre

    2 g d'agar-agar

    1 poma Granny Smith

    Aigua

    Gingebre

    Iogurt grec

    Menta

PREPARACIÓ

  1. Ratllem la pell de mig quilo de mandarines. Posem la ratlladura en un pot i hi afegim 65 ml d'aigua. Escalfem el pot fins que arrenqui el bull. Llavors ho tapem i ho deixem infusionar durant 30 minuts.
  2. Un cop reposat, colem l'aigua infusionada i reservem.
  3. Espremem el suc de les mandarines que hem utilitzat per ratllar-ne la pell. Hi afegim el suc de mitja llimona i ho posem tot dins el got americà. Hi afegim una poma Granny Smith pelada i tallada. Ratllem gingebre (pot ser congelat) al gust dins el got americà, l'aigua infusionada i ho triturem tot.
  4. Posem 2 g d'agar-agar en un got i ho barregem amb 20 ml d'aigua. Remenem amb una cullera.
  5. Colem en un pot la barreja del got americà amb una malla fina, hi afegim la dissolució d'agar-agar i ho posem a escalfar 2 minuts aproximadament fins que bulli i la gelatina s'activi.
  6. Hi afegim 125 g de sucre blanc i anem remenant fins que es desfaci.
  7. Ho posem tot en un túper, ho deixem temperar i després al congelador durant unes dues hores.
  8. Posem iogurt grec al fons d'un got, rasquem amb una forquilla la gelatina i l'afegim al iogurt. Ho acabem amb unes fulles de menta per sobre.
Anar al contingut