Croquetes de pollastre a l'ast

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Dieta: Per a esportistes
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les croquetes són una preparació rica en hidrats de carboni i proteïnes. És ideal combinar-les amb una amanida.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 450 g de carn de pollastre a l'ast
  • 60 g de mantega
  • 60 g d'oli d'oliva
  • 200 g de farina
  • 1 litre de llet
  • 500 ml de nata (35% greix)
  • 4 ous
  • 1 ceba tendra
  • nou moscada
  • pebre blanc
  •  
  • Per arrebossar:
  • farina de galeta
  • farina
  • 3 ous

PREPARACIÓ

1. Fem la beixamel. Fem  el roux, és a dir, la barreja de farina, mantega  i l'oli d'oliva. Que cogui 10 minuts. Mentrestant, bullim la barreja de nata i llet. 
2. Agafem el pollastre, el pelem i l'esmicolem. Tallem la ceba i l'enrossim. Quan ha quedat rossa, hi afegim el pollastre i ho saltem tot en una paella.
3. Fem 2 ous durs, els ratllem amb el ratllador i els reservem.
4. Barregem la beixamel, el pollastre i la ceba, els ous durs, la nou moscada, sal i pebre blanc. Ho escalfem tot dins un pot a foc molt baix. Reservem el farcit dins de mànegues pastisseres a la nevera, fins que es refredin.
5. Un cop fredes les mànegues, fem uns xurros i els tallem a mida croqueta.
6. Les passem primer per farina, ou batut, després per farina de galeta.  Les fregim i servim.
Anar al contingut