Crema de xirivia i coco

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas i Gessamí Caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    La xirivia és una hortalissa, de gust intens, dolç i picant molt especial, és molt rica en aigua i lleugera ja que aporta poques calories.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

     

    400 g de xirivia     

    200 g de llet de coco

    80 g de sucre

    1 canonet de vainilla

    1 llima

    1 iogurt grec

    1 cullerada d'oli de coco

    flocs de coco     

    menta fresca

     

PREPARACIÓ

  1. Pelem i tallem a la brunesa 400 g de xirivia.
  2. Posem les xirivies tallades en un recipient al foc, amb 200 g de llet de coco, 80 g de sucre i la polpa d'una vainilla. Ho bullim durant 10 minuts a foc mínim amb el recipient mig tapat.
  3. Posem el contingut del recipient al got americà i ho triturem 3 minuts. Ho passem a una gerra, ho deixem refredar i ho posem a la nevera.
  4. Barregem en un bol 1 iogurt grec amb 1 cullerada d'oli de coco i un polsim de sucre. Ho refredem a la nevera.
  5. Ho servim amb la crema al fons, una cullerada del iogurt de coco, uns quants flocs de coco, unes quantes fulles de menta fresca i la llima ratllada per sobre.
Anar al contingut