Llobarro amb espinacs i xirivia

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Xavi Ferraté
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • PER A 4 PERSONES

    600 g de llobarro

    6 xirivies

    1 ceba grossa

    1 porro blanc

    1 manat d'espàrrecs frescos

    1 dl d'oli d'oliva

PREPARACIÓ

  1. En una cassola (amb tapa) sofregim la ceba, el porro i la xirivia.
  2. Un cop cuit, ho triturem i ho rectifiquem de sal i pebre
  3. En una paella posem a coure el llobarro per la part de la pell, i un cop salpebrat li donem la volta.
  4. En la mateixa paella saltegem les fulles d'espinacs.
  5. Emplatem posant el puré de xirivia al fons del plat, el llobarro a sobre i al damunt els espinacs amb un raig d'oli.
Anar al contingut