Col farcida

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La col és una verdura de temporada, més gustosa com més fred fa; rica en vitamines i minerals i que aporta poques calories.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

    1/4 de col

    4 fulles exteriors de col

    1 botifarra

    10 castanyes

    3 cebes de figueres

    4 tomàquets

    Vi ranci

    Nyora

    Sal Maldon

    Pebre

    1 fulla llorer

    Menta

PREPARACIÓ

 

  1. Tallem a brunesa 3 cebes i les enrossim en una cassola gran amb oli OVE
  2. Posem en un pot amb aigua mineral a escalfar. Fem un tall a 10 castanyes i les bullim en el pot durant 6 minuts amb 1 fulla de llorer
  3. Posem a hidratar 1 nyora
  4. Posem a bullir 1 pot amb aigua mineral i omplin un bol de vidre amb aigua i gel
  5. Pelem i esparraquem 1 botifarra i l'afegim a la cassola de la ceba rossa
  6. Traiem les castanyes del pot i les deixem refredar en un plat
  7. Fem la creu a 4 tomàquets pera i els escaldem. Tallem cocció, pelem i tallem a concassé
  8. Afegim un raig de vi ranci a la cassola. Deixem evaporar l'alcohol i afegim el tomàquet tallat
  9. Tallem a chiffonade 1/4 de col i l'afegim a la cassola juntament amb la polpa de la nyora
  10. Pelem les castanyes i les tallem a rodelles. Afegim a la cassola i Salpebrem
  11. Posem a bullir 1 pot amb aigua mineral i omplim un bol de vidre amb aigua i gel
  12. Repolim 4 fulles de col grans
  13. Escaldem les fulles de col i tallem cocció en l'aigua amb gel. Eixuguem
  14. Preparem una olla amb vaporera i la posem a escalfar amb un manat de menta a la part de baix
  15. Omplim les fulles de col amb la farsa de la cassola i els posem a la vaporera sobre un paper sulfurat durant 3 minuts
  16. Servim amb sal maldon, pebre i oli OVE per sobre
Anar al contingut