Coca de fredolics
- Programa: Caçadors de bolets
- Cuina: Antonieta Torres, de Sarral (Conca de Barberà)
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- 4 kg de fredolics
- 1 llonganissa
- cansalada (al gust)
- oli d'oliva
- sal
- Per a la coca:
- 1 kg de farina
- 250 ml d'aigua
- 1 pessic de llevat
PREPARACIÓ
1. Netegeu els fredolics amb aigua abundant.
2. Poseu una paella al foc amb una mica d'oli d'oliva i aboqueu-hi els fredolics.
3. Prepareu una massa de coca amb l'aigua, la farina i el llevat i deixeu-la reposar entre 20 i 30 minuts, estireu-la amb l'ajuda d'un corró i col·loqueu-la dins d'un motlle.
4. Escampeu els fredolics pel damunt de la coca i regueu-los amb un raig
d'oli d'oliva.
5. A continuació, fregiu la llonganisses i poseu-les, senceres, damunt la coca.
6. Tot seguit enforneu la coca uns 15 minuts a una temperatura de 180o.
7. Passat aquest temps, afegiu-hi la cansalada fregida i deixeu-la coure uns 15 minuts més.
2. Poseu una paella al foc amb una mica d'oli d'oliva i aboqueu-hi els fredolics.
3. Prepareu una massa de coca amb l'aigua, la farina i el llevat i deixeu-la reposar entre 20 i 30 minuts, estireu-la amb l'ajuda d'un corró i col·loqueu-la dins d'un motlle.
4. Escampeu els fredolics pel damunt de la coca i regueu-los amb un raig
d'oli d'oliva.
5. A continuació, fregiu la llonganisses i poseu-les, senceres, damunt la coca.
6. Tot seguit enforneu la coca uns 15 minuts a una temperatura de 180o.
7. Passat aquest temps, afegiu-hi la cansalada fregida i deixeu-la coure uns 15 minuts més.