Cansalada amb vieira, bull blanc i bolets
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Rubèn Guilera
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Calop, Molins de Rei
INGREDIENTS
- 1 papada de porc
- greix d'ànec
- 4 vieires
- 300 g de bull blanc
- 200 g de bolets
- 10 g de mizzuna
- oli d'arbequina
- sal Maldon
- sal gruixuda, alls i farigola
PREPARACIÓ
Per començar, poseu sal a la base d'una safata, afegiu-hi els alls, la farigola i la papada, cobriu-ho tot amb més sal i deixeu-ho macerar durant 5 hores a la nevera.
Seguidament, netegeu la papada, unteu-la amb greix d'ànec, poseu-la en una safata i deixeu-la confitar al forn durant 15 hores a 75 graus.
Després, talleu-la a rodanxes gruixudes i salteu-la en una paella sense oli.
A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu la vieira ja salada.
Tot seguit, en una altra paella amb una mica d'oli salteu els bolets tallats a daus.
Finalment, en una altra paella sense oli, salteu el bull tallat a rodanxes.
I ja per acabar, emplateu la papada, poseu-hi la vieira a sobre, els bolets i el bull al costat i guarniu el plat amb la mizzuna amanida amb oli i sal Maldon.
Seguidament, netegeu la papada, unteu-la amb greix d'ànec, poseu-la en una safata i deixeu-la confitar al forn durant 15 hores a 75 graus.
Després, talleu-la a rodanxes gruixudes i salteu-la en una paella sense oli.
A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu la vieira ja salada.
Tot seguit, en una altra paella amb una mica d'oli salteu els bolets tallats a daus.
Finalment, en una altra paella sense oli, salteu el bull tallat a rodanxes.
I ja per acabar, emplateu la papada, poseu-hi la vieira a sobre, els bolets i el bull al costat i guarniu el plat amb la mizzuna amanida amb oli i sal Maldon.