Canelons de confit d'ànec amb salsa de bolets

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Informació nutricional
    -Obre

    Aquesta recepta és molt rica en ferro, mineral que intervé en el transport d'oxigen a la sang.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 20 plaques de canelons
  • 2 cuixes d'ànec confitades amb el greix
  • 3 escalunyes
  • 100 cc de crema de llet
  • oli d'oliva
  • Per a la salsa de bolets:
  • 75 g del greix d'ànec
  • 100 g de bolets de temporada
  • 40 g de farina
  • 500 cc de llet
  • 1 c/s de vi de Porto
  • 50 g de semicuit de fetge d'ànec
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, escalfeu un cassó amb aigua i un raig d'oli i quan arrenqui el bull, poseu-hi les plaques dels canelons.

Quan estiguin cuites, refredeu-les en un cassó amb aigua freda.A continuació, en un cassó amb una mica de greix d'ànec sofregiu l'escalunya picada. Quan estigui dauradeta, afegiu-hi la cuixa d'ànec prèviament esmicolada i la crema de llet i deixeu-ho sofregir durant uns minuts.

Després, poseu-ho en un bol i tritureu-ho amb el túrmix.Tot seguit, poseu les plaques de canelons sobre un drap, farciu-les amb el sofregit d'ànec, emboliqueu-les fent els canelons i reserveu-los.

Per fer la salsa de bolets, en un cassó amb una mica de greix d'ànec sofregiu els bolets tallats a dauets. Quan estiguin dauradets, salpebreu-los, afegiu-hi el Porto i deixeu-ho reduir durant uns minuts. Després, afegiu-hi la farina, remeneu-ho bé fins que estigui ben desfeta, poseu-hi la llet i continueu remenant-ho fins que us quedi una salsa com la beixamel, durant uns 5 minuts aproximadament.

I ja per acabar, emplateu els canelons, cobriu-los amb la salsa de bolets i poseu-hi una mica de semicuit de fetge d'ànec ratllat per sobre.
Anar al contingut