Tomàquet farcit

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    El tomàquet conté licopè, un pigment natural que li aporta color vermell i que té funció antioxidant, i quan es cuina se'n potencia l'efecte.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:

    1 tomàquet rosa gran 

    100 g mongeta del ganxet cuita 

    3 xiitakes  

    1/2 bola de mozzarella  

    1/4 carbassó 

    Una mica d'aigua en una gerreta 

    Coriandre 

    Oli OVE 

    Pebre negre 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Traiem la part superior del tomàquet i el buidem amb l'ajuda d'una cullera. En reservarem la polpa en un plat.  
  2. Tallem a macedònia un quart de carbassó i tallem a làmines 3 xiitakes. 
  3. En una paella saltem durant dos minuts el carbassó, els xiitakes, sal i pebre amb un raig d'oli. 
  4. A la mateixa paella hi afegim 100 g de mongeta del ganxet ja cuita i la polpa del tomàquet. Ho integrem durant un minut a foc viu. 
  5. Amb una cullera farcim el tomàquet, el col·loquem a la safata de la fregidora d'aire i posem una mica d'aigua a la safata. 
  6. Fiquem la safata a la fregidora i ho coem 20 minuts a 190º.  
  7. Eixuguem i tallem per la meitat una bola de mozzarella que deixem escorrent-se una mica. Després la tallem en dues rodelles. 
  8. Quan hagin passat 15 minuts de la cocció del tomàquet, hi afegirem les rodelles de mozzarella. Ho deixarem coure 5 minuts més a 190º. 
  9. Presentem el tomàquet amb unes fulles de coriandre que picarem. 

 

Anar al contingut