Calamarsó amb trompetes i ou escaldat
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Nicolau
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Rosal 34, Barcelona
INGREDIENTS
- 320 g de calamarsons
- 240 g de trompetes de la mort
- 4 ous
- oli i sal
- porradell
- ají
PREPARACIÓ
Per fer l'ou poche, en un cassó amb aigua bullint, poseu-hi l'ou sense closca, aparteu el cassó del foc i deixeu que es vagi coent.
Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli salteu els calamarsons.
Quan estiguin daurats, afegiu-hi el porradell picat, les trompetes, una mica més d'oli, rectifiqueu-ho de sal i remeneu-ho tot bé.
I ja per acabar, poseu un motlle al centre del plat, ompliu-lo amb el saltat de bolets i calamarsons, poseu-hi l'ou poche a sobre, guarniu-ho amb una mica de porradell picat, un raig d'oli i l'ají, i desemmotlleu-ho.
Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli salteu els calamarsons.
Quan estiguin daurats, afegiu-hi el porradell picat, les trompetes, una mica més d'oli, rectifiqueu-ho de sal i remeneu-ho tot bé.
I ja per acabar, poseu un motlle al centre del plat, ompliu-lo amb el saltat de bolets i calamarsons, poseu-hi l'ou poche a sobre, guarniu-ho amb una mica de porradell picat, un raig d'oli i l'ají, i desemmotlleu-ho.