Bolets del delta amb "xapadillo"
- Programa: Caçadors de bolets
- Cuina: Paca Bonet, Restaurant Ca la Paca, Riumar ( Baix Ebre)
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- Gírgoles silvestres
- Rovelló de xop
- " Xapadillo" ( anguila del Delta seca i salada )
- Alls tendres
- All
- Julivert
- Sal
- Pebre
- Oli d'oliva
PREPARACIÓ
1. Peleu les gírgoles i lamineu-les ben fines. Lamineu també els rovellons de xop.
2. Sofregiu uns alls tendres i, a continuació, afegiu-hi els bolets. Salpebreu-los i deixeu-los coure.
3. Quan els bolets siguin cuits tireu-hi el "xapadillo" tallat a trossos. Deixeu-ho coure tot junt.
4. Serviu-ho regat amb una salsa feta amb oli d'oliva, all i julivert picat
2. Sofregiu uns alls tendres i, a continuació, afegiu-hi els bolets. Salpebreu-los i deixeu-los coure.
3. Quan els bolets siguin cuits tireu-hi el "xapadillo" tallat a trossos. Deixeu-ho coure tot junt.
4. Serviu-ho regat amb una salsa feta amb oli d'oliva, all i julivert picat