Amanida d'escarola, carxofa i tòfona

INGREDIENTS
- 2 escaroles de cabell d'àngel
- 4 brots de cerfull
- 8 brots de bleda vermella
- 4 carxofes
- Oli d'oliva verge extra
- Vinagre chardonnay (Fòrum)
- Daus de cansalada ibèrica (1 cm)
- 1 tòfona tuber melanospurom grossa (100 gr)
- 1 llimona
PREPARACIÓ
2. Amanim l'escarola i la bleda amb oli, sal i vinagre (molt lleugerament); a continuació, ho cobrim amb la carxofa laminada i al damunt hi posem la tòfona ja laminada amb l'ajut d'una mandolina o màquina de tallar.
3. Finalment, col·locarem els daus de cansalada ibèrica, ja atemperats al forn, al damunt, i ho amanirem amb oli d'oliva i un toc de sal gruixuda i uns encenalls de formatge Serrat d'ovella.
4. Tota aquesta recepta es bo d'elaborar-la just al moment, per la delicadesa dels components.