Amanida de tofu amb salsa de sardines
- Programa: Cuina bé amb l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- Formatge Tofu
- sardines
- oli de conservació sardines
- llavors de sèsam
- ceba tendra
- tomàquet
- pebrots del piquillo
- créixens
- ou dur
- algues seques
PREPARACIÓ
Tallem a trossos el tofu.
Posem les sardines en un bol i les aixefem amb una forquilla. Hi afegim una mica de l'oli de conservació. Hi afegim llavors de sèsam. Hi afegim ceba picada.
Ratllem un tomàquet i l?afegim al bol. Tallem un pebrot del piquillo i el posem a dins.
Ja tenim el tàrtar fet.
Per preparar el plat, posem els créixens, hi posem els talls de tofu, un ou dur i unes algues dessecades per sobre.
Ho mullem amb la salsa.
Posem les sardines en un bol i les aixefem amb una forquilla. Hi afegim una mica de l'oli de conservació. Hi afegim llavors de sèsam. Hi afegim ceba picada.
Ratllem un tomàquet i l?afegim al bol. Tallem un pebrot del piquillo i el posem a dins.
Ja tenim el tàrtar fet.
Per preparar el plat, posem els créixens, hi posem els talls de tofu, un ou dur i unes algues dessecades per sobre.
Ho mullem amb la salsa.