Paula del Rio al cotxe a "Cordes"
Paula del Rio al cotxe a "Cordes"
Atrapada en una casa al costat de qui se suposa que ha de ser el seu millor amic

"Cordes", amb la participació de TV3, triomfa al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Mèxic, FERATUM 2020

El llargmetratge "Cordes", dirigit per José Luis Montesinos i produït per Subete al Tren AIE, Bastian Films i Gaia Audiovisuals, amb la participació de TV3, ha guanyat el Premi a la Millor Pel·lícula Iberoamericana i el Premi al Millor Llargmetratge de Terror en una de les principals cites del gènere de tot el món, el FERATUM FILM FEST de Mèxic.

El thriller de supervivència, dirigit per José Luís Montesinos i escrit per J. L. Montesinos i Iakes Blesa explica la història de l'Elena, una jove tetraplègica atrapada en una casa al costat de qui se suposa que ha de ser el seu millor amic. Protagonitzat per Paula del Río i Miguel Ángel Jenner es va estrenar a la secció oficial del Festival Internacional de Cinema de Sitges del 2019. Ha estat distribuïda en més de 15 països a través de Reel Suspects; a Espanya i a través de Begin Again Films. La pel·lícula té participació de TV3 i À Punt, i té el suport de l'ICAA i de l'IVAC.

"Cordes", era l'única representant espanyola en la secció oficial a competició. A causa de la Covid-19, el festival s'ha fet de manera semipresencial, però amb una gran acollida de públic i premsa llatinoamericana. Les millors propostes del gènere a nivell mundial tenen cita en aquest festival, que celebra la 12a edició.

Paula del Rio dalt del cotxe a 'Cordes'
Paula del Rio dalt del cotxe a "Cordes"

José Luis Montesinos té una dilatada experiència com a curtmetratgista, amb obres com "Final", "La historia de siempre" i "El corredor", i acumula més de 200 guardons de tot el món. Ha estat premiat en Festivals com La Seminci de Valladolid, Màlaga o Sant Sebastià, i amb el seu últim curtmetratge, "El corredor", va aconseguir el Premi Gaudí i el Premi Goya al millor curtmetratge, sempre al costat de la productora Bastian Films.

Miguel Ángel Jenner i Paula del Rio en une escena del film
Miguel Ángel Jenner i Paula del Rio en una escena del film
Anar al contingut