Diumenge 31 de desembre, a partir de les 21.50, a TV3

Programació especial per a la nit de Cap d'Any

Una vetllada de Cap d'Any amb l'humor, l'esport i la música com a protagonistes

El dia 31 de desembre, a partir de les 21.50, TV3 prepara una vetllada de Cap d'Any amb l'humor, l'esport i la música com a protagonistes. Ruth Jiménez i Quim Masferrer seran els encarregats, des de l'avinguda Maria Cristina de Barcelona, d'acomiadar el 2017 i donar la benvinguda al 2018. Abans, "Zona 2017" hi posarà l'esport i, "Polònia", l'humor. Després s'emetrà "Una nit per ballar", la música amb un recull dels grans èxits de l'any.

Zona 2017

TV3 començarà el comiat de l'any amb un especial de "Zona zàping". A partir de les 21.50, durant 40 minuts, el programa repassarà els millors moments de l'any esportiu, com sempre, des de la seva mirada particular. El gol de Sergi Roberto contra el PSG, el títol de campió del món per a Marc Márquez o l'ascens del Girona seran alguns episodis destacats. Una cita que ja s'ha convertit en imprescindible i en una tradició abans de les campanades i que assegura una bona estona de somriures.

"Un cop al cap... d'any", l'especial de "Polònia"

Els últims minuts de l'any 2017 són un bon moment per fer memòria de tot allò que ha passat durant aquest any. Qui no podrà fer memòria serà Mariano Rajoy (Queco Novell), perquè rebrà un cop al cap mentre es disposa a entregar la carta a Ses Majestats els Reis d'Orient.

Traslladaran d'urgència al president del govern espanyol, a qui diagnosticaran una amnèsia molt inoportuna. Mitjançant diversos objectes i situacions, els membres del seu govern intentaran que recordi tot el que ha passat aquest any.

Soraya Sáenz de Santamaría (Agnès Busquets) vetllarà pel benestar del seu líder. Rajoy també rebrà la visita d'altres companys del Congrés per desitjar-li una ràpida recuperació. En Joan Tardà (Cesc Casanovas) també farà acte de presència a l'hospital, però les seves intencions no seran tan pures.

Podrà recuperar la memòria? Si ho aconsegueix, se'n penedirà?

Les campanades

La retransmissió de les campanades de Cap d'Any del 2017 es farà, un any més, des de l'avinguda Reina Maria Cristina de Barcelona. Ruth Jiménez i Quim Masferrer seran els encarregats de donar la benvinguda al 2018.

La música i la llum seran les protagonistes en un espectacle multimèdia on també intervindran elements escenogràfics, pirotècnics, projeccions de làser i una coreografia de les fonts especialment dissenyats per a l'ocasió. L'espectacle de la Font Màgica tindrà un bloc especial, dedicat a Carles Santos, pensador i músic recentment desaparegut.

Una nit per ballar

Després de rebre, com cal, l'any nou, "Una nit per ballar" reunirà els millors clips musicals del 2017. El programa també farà un petit recorregut per alguns dels vídeos virals musicals de l'any, i també tindrà un record per als artistes que han marxat.

Un espai festiu, pensat per tenir-lo de fons mentre se celebra el nou any i que tindrà com a eix vertebrador el programa del 33 "Ballar". Tots dos compartiran to, filosofia, grafisme, la veu en off i el mateix estil d'imatges, com ara la gent anònima ballant pel carrer qualsevol estil musical sense cap mena de complex. 

"Una nit per ballar" busca animar la gent perquè comenci l'any amb bon peu. 

ARXIVAT A:
Programació de Nadal
Anar al contingut