POLÒNIA

Torna "Polònia" amb nous personatges

"Polònia" torna dijous a TV3 amb un "cameo" del jugador de la Penya que acaba de proclamar-se campió del món de bàsquet, Rudy Fernàndez. Com a novetat de la temporada destaca la incorporació de les paròdies de Toni Albà.

El programa de sàtira política dirigit i presentat per Toni Soler, "Polònia", torna a la graella de TV3 aquest dijous, a les 22.00, amb l'estrena de nous personatges. Entre altres novetats, l'actor Toni Albà s'integra a l'elenc del programa per parodiar el rei Joan Carles i al papa Benet XVI; Bruno Oro interpretarà Mateu Prats, un nou personatge que presentarà l'espai informatiu, "Polonews"; i Agnès Busquets es caracteritzarà de Carme Ruscalleda per compartir cuina i receptes amb Ferran Adrià.

Per aquest primer programa de la temporada, també apareixerà en un "cameo" el jugador de la Penya i campió del món de bàsquet, Rudy Fernàndez.

A més a més d'aquestes primícies, "Polònia" repetirà l'èxit del format de la temporada passada: mitja hora de gags d'humor basats en l'actualitat política i social de la setmana. En concret, per a aquest programa, s'incidirà en la diada, el nou càrrec de Joan Clos i la baixa de Diana Garrigosa del PSC, entre altres notícies.

Tampoc faltaran les imitacions de Pasqual Maragall, Mariano Rajoy, ZP i el príncep Felip (Queco Novell), José Montilla (Sergi Mas), la princesa Letícia (Agnès Busquets), Àngel Acebes i Artur Mas (Bruno Oro), Joan Clos, Eduardo Zaplana i Ferran Adrià (Cesc Casanovas), Josep Antoni Duran i Lleida (Xavier Serrano), el general Franco (Manel Lucas), Esperanza Aguirre (Lulú Palomares) i Josep-Lluís Carod-Rovira (Xavier Noms).
Anar al contingut