Sèrie d'èxit

"Els informàtics" arriben al canal 3XL

Els capítols d'aquesta producció escrita i dirigida per Graham Linehan es podran veure també al web del canal 3XL, acompanyats per diversos continguts extres.

La sèrie "Els informàtics" s'estrena al 3XL precedida per un gran èxit al Regne Unit i avalada per nombrosos premis, com el Bafta, l'Emmy Internacional o el Rose d'Or. "Els informàtics" ha estat escrita i dirigida per Graham Linehan.

S'ha de remarcar que els capítols d'aquesta producció es podran veure també a la web del canal 3XL, acompanyats per diversos continguts extres: reportatges especials, fons de pantalla, grups oficials a la comunitat d'usuaris...

"Els informàtics" té com a escenari les oficines d'Indústries Reynholm, una companyia fictícia situada a Londres. Les altres torres de l'empresa estan plenes de persones amb èxit, tret dels que treballen al soterrani. Mentre els companys atractius treballen a dalt en un entorn fantàstic, els membres del departament d'informàtica, en Roy, en Moss i la Jen, treballen sota terra i són menyspreats pels seus col·legues, que els consideren uns fracassats i socialment i intel·lectualment inadequats.


Roy (Chris O'Dowd)

En Roy té com una espècie d'armadura que el manté tan allunyat de la gent normal com sigui possible. La societat, probablement, el tindria penjat en una gàbia sobre un penya-segat, si no fos perquè sap alguna cosa d'ordinadors. Per això, el mantenen en un soterrani on, lluny de mirades indiscretes, és capaç de satisfer el seu amor per tot el que és dolent per a ell: el menjar ràpid, els còmics i les discussions sense sentit i sense fi amb el seu millor amic, en Moss.

Moss (Richard Ayoade)


En Moss és extremament intel·ligent, però té les habilitats socials d'un assassí en sèrie. No es pot comunicar amb res que no tingui un teclat. Aparentment encara vestit per la seva mare, la seva falta d'habilitats socials demostren que no té cap idea, en absolut, de com relacionar-se amb la seva nova cap.

Jen (Katherine Parkinson)


Tota la seva vida, la Jen havia somiat ser una dona de negocis amb molt de poder, o almenys això és el que ella deia al seu currículum. Amb un vestit d'imitació d'Armani i amb la capacitat per dir les mentides més escandaloses mantenint una cara seriosa, no té ni idea que fins i tot aquestes qualitats escasses la qualifiquen sobradament per a la seva nova posició: gerent de relacions del departament d'Informàtica d'Indústries Reynholm.


Primer capítol: Melmelada caducada

En Roy i en Moss, apartats, ignorats i rarets, són l'equip del departament d'informàtica d'Indústries Reynholm. La seva rutina es veu trastocada amb l'arribada de la nova "gestora de relacions", la Jen, una dona jove que en sap tant d'ordinadors com un pagès del segle XVII.
Anar al contingut