Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Recordem un dels còmics més mítics de casa nostra

20 anys de la mort de Joan Capri, el geni dels monòlegs

El 4 de febrer de l'any 2000 moria Joan Capri, un dels còmics més mítics de casa nostra. 20 anys després de la seva mort, el recordem amb la conversa que Josep Maria Espinàs mantenia amb l'actor en el programa "Identitats" a finals de l'any 1986.

La conversa que Josep Maria Espinàs va mantenir amb Joan Camprubí a "Identitats" repassava la vida del còmic, un dels més coneguts de casa nostra. Conegut per tothom com a Joan Capri, l'actor començava parlant de la seva infantesa en el si d'una família que compartia amb set germans. El geni dels monòlegs explicava que, paradoxalment, ell a casa era una persona de poques paraules. I també que era mal estudiant. De l'escola només recorda la frase "de cara a la paret" i destaca que, per sort, les "parets són mestres" i per això va aprendre tant com els altres. De fet, quan tenia un examen, si no sabia la lliçó, sempre improvisava i segurament per això va triomfar com a monologuista.

 

 

ARXIVAT A:
Joan Capri
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut