Dissabte i diumenge

X3 Games, per Cap d'Any al SX3

Dissabte, 31 de desembre, i diumenge, 1 de gener, el SX3 presenta X3 Games, un concurs que posarà cara a cara quatre equips formats per les cares conegudes de programes de l'X3, com "Beta" i "Ràndom", amb nens i nenes.

Durant aquestes festes, el canal infantil i juvenil presenta nous continguts al SX3 i les seves plataformes digitals, des de les estrenes de "Caga tió!", de "Fa la la", i "Aquest Nadal", de "Beta", fins al concert de grups infantils a l'S3, sessions de pel·lícula cada dia i les noves sèries "Theodosia", "Dinotren" i "Mini ninges". A més, també hi ha activitats de participació: els súpers menuts poden enviar fotos amb el seu tió a la Zona S3, i els més grans, un vídeo ballant la nova cançó dels "Beta" a la Zona X3.   

Dissabte a les 20.00 i diumenge a les 10.00 el SX3 oferirà un programa especial per als súpers més grans de l'X3 per a aquestes festes: un concurs on s'enfronten quatre equips formats per les cares conegudes de l'X3 amb nens i nenes.

Hi participaran la Kai, el Grau, el Jan i la Lola dels "Beta"; la Maria i el David de "Ràndom"; la Núria Vilanova de l'"InfoK"; la Lara de "Lara i Kali"; la Laia Oli del programa "InfluenX3r", que s'estrenarà al gener; la Farners del "Kids" d'iCat, i els col·laboradors Lildami i Chungman. Plegats hauran de superar proves inspirades en els programes de l'X3 i xarxes com TikTok. El més important és que sense treball en equip no se'n sortiran.

Aquest especial serà presentat per una influencer amb milers de seguidors: Alexcity, presentadora de "Kóreo", un programa que aviat es podrà veure a l'X3.

 

El concert de l'S3 amb els grups infantils més coneguts torna per Cap d'Any

Dissabte a les 8.30 els súpers més petits podran reviure el concert especial de Nadal que es va estrenar per Sant Esteve. Els protagonistes són els grups infantils El Pot Petit, Dàmaris Gelabert, Xiula, Reggae per Xics i Lali BeGood, que cantaran les seves cançons més conegudes.

En aquest programa especial també hi haurà la música de "Jasmine and Jambo", el "Mic", els "Uau Ka Kau", "Fa la la", "Numberblocks" i la cançó del "Titó". Tot plegat, amb dos presentadors junts per primera vegada i que deixaran embadalits els nens i nenes: el Mic i el Titó.

Anar al contingut