"L'au pair", el programa en què els famosos fan de cangurs
"L'au pair", el programa en què els famosos fan de cangurs
Demà, a les 22.05

TV3 estrena "L'au pair",

el programa en què els famosos fan de cangurs

Demà, dimarts 3 d'agost, a les 22.05, TV3 estrena "L'au pair", el nou programa de l'estiu en què personatges del món de la música, els mitjans i l'espectacle del país es converteixen en cangurs per un dia.

En l'estrena de demà, "Bessons explosius i germans tranquils", la presentadora Elisenda Carod i el cantant Miki Núñez faran d'au-pairs durant unes hores

"L'au pair" és un programa per a tota la família en què un famós accepta el repte de convertir-se en el cangur d'uns nens que ni coneix ni ha vist mai. Amb ells haurà d'afrontar tot un dia de convivència amb el hàndicap d'haver-se d'integrar en el context familiar, totalment desconegut per a ell però ben conegut per a la canalla, que amb l'absència dels pares se senten amos i senyors de la casa.

L'experiència dura un dia sencer. Una jornada en què les hores passaran ràpid, a estones, però en altres moments es faran mooolt llargues. Els esdeveniments, les obligacions del dia a dia i els imprevistos se succeeixen un darrere l'altre a un ritme trepidant.

Germans que criden, s'enfaden, juguen i mostren una complicitat molt potent amb la qual cada protagonista haurà de "negociar" com pugui, sense tirar la tovallola, perquè en aquest dia de cangur no hi ha escapatòria ni refugi on evadir-se de cada situació. Moviment, moments de caos, moments per riure, per reflexionar, per perdre els nervis, per tornar-los a recuperar, per estimar i tenir cura... inunden cada capítol, en què tot passa pràcticament alhora.

Per als pares, en canvi, el dia és totalment diferent. Poden oblidar-se del seu paper per un dia i anar a fer el que més de gust els vingui sense preocupar-se de les petites qüestions de gestió i intendència. Al final de cada episodi, en un petit vídeo d'agraïment, queda palès el contrast i la diferència d'adrenalina que han esmerçat uns i altres. Ara bé, en una cosa sí que hi coincideixen: tots han viscut un dia que difícilment oblidaran.

"L'au pair" s'emet cada dimarts, després del "Telenotícies vespre". Consta de cinc capítols pels quals passaran Miki Núñez, Elisenda Carod, Judit Neddermann, Jair Domínguez, Nina, el Mag Lari, Xavi Coral i Marc Martínez. És una producció de TV3 amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Estrena: "Bessons explosius i germans tranquils" dimarts 3 d'agost, a les 22.05

Dues cases molt diferents i dues famílies que no tenen res a veure.

D'una banda, el Miki passarà tot el dia en una casa de Banyoles que té més de 100 anys d'història. Allà haurà d'estar pendent de l'Agnès (5 anys), l'Eloi (7 anys) i el Jofre (9 anys).

De l'altra, l'Elisenda Carod lluitarà de valent per controlar dos bessons de traca, la Carlota i el Teo, en un pis de 50 metres quadrats del barri de Gràcia de Barcelona. No serà fàcil.

tv3.cat/

#AuPairTV3

Anar al contingut