Torna "Preguntes freqüents", amb Laura Rosel

Dissabte, a partir de les 21.55, "Preguntes freqüents" torna a la graella de TV3 amb una nova mestra de cerimònies, Laura Rosel.

"Preguntes freqüents", el programa de TV3 amb la col·laboració d'El Terrat, se situa de nou a les nits dels dissabtes, on és líder de la seva franja, per entretenir i debatre els temes d'actualitat que es generin durant la setmana. En aquesta nova temporada serà Laura Rosel qui busqui les claus de l'actualitat, en directe, amb l'ajuda de les veus més diverses de polítics, periodistes i opinadors.  

El programa continuarà jugant amb elements informatius, debats, tertúlies, entrevistes i entreteniment per respondre a aquella pregunta política feta amb més freqüència durant els dies previs i incorporant tots els girs argumentals i els nous personatges de darrera hora.

Laura Rosel

Laura Rosel, la nova presentadora de "FAQS", té una dilatada carrera professional a ràdio i televisió com a conductora d'informatius i programes d'entreteniment. La seva experiència periodística l'ha adquirit a mitjans de comunicació com 8TV, RAC1 i Ràdio Sabadell. Nascuda en aquesta ciutat vallesana és llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Recentment ha presentat el programa d'actualitat "8 al dia" juntament amb Jordi Armenteras, combinant informació, debats i tertúlies. Anteriorment, ha estat editora de l'informatiu diari "14/15" a RAC 1 així com dels programes diaris "Notícies matí" i "Notícies migdia" a Ràdio Sabadell.

Les audiències

La primera etapa de "Preguntes freqüents" comandada per Ricard Ustrell va reunir una mitjana de 400.000 espectadors i un 18,5% de quota, i va ser líder de la franja tots els dissabtes. El "Preguntes freqüents" més vist va ser el del 21 d'octubre, on es tractava el tema "El 155", amb una mitjana de 511.000 espectadors i una quota del 24,1%.

El programa també va acumular una mitjana setmanal de 36.600 usuaris únics i 63.000 reproduccions en el servei a la carta de TV3 i se situava en el top 10 mensual dels programes de TV3 més vistos a la carta.

A les xarxes socials, "Preguntes freqüents" té 23.700 seguidors a Twitter i 5.512 seguidors a Facebook. Ha estat el segon programa de TV3 més comentat durant el seu període d'emissió. Segons dades de Kantar Media, també ha estat 13 de les 15 setmanes en el top 10 de programes més comentats de la setmana a Espanya.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut