"Shrek" i "Babe, el porquet valent", entre les pel·lícules que ofereix aquest cap de setmana el Super3

Demà divendres comença, al canal Super3, un altre cap de setmana en què el cinema torna a ser el protagonista. La primera pel·lícula arribarà divendres, a les 20.20, amb l'emissió d'"En Pérez, el ratolí dels teus somnis". L'endemà dissabte, a les 9.25, es podrà veure la pel·lícula "Shrek" i, a la tarda, a les 18.20, serà el torn de "Tom i Jerry: ràpids i peluts". Tot seguit, a les 20.25, s'emetrà la pel·lícula "Babe, el porquet valent"

En Pérez, el ratolí dels teus somnis (divendres, a les 20.20; diumenge, a les 18.00)

Aquesta pel·lícula explica la història d'una nena que perd la seva primera dent, però el ratolinet Pérez no li deixa cap moneda a canvi. La nena s'amoïna i diu al seu pare que al ratolinet li deu haver passat alguna cosa dolenta. El pare no li fa cas, però ella, juntament amb el seu cosinet, va a buscar el ratolí.

Shrek (dissabte, a les 9.25; diumenge, a les 15.40)

La tranquil·la vida de Shrek, un ogre verd enorme, es veu alterada per la visita d'un grup de simpàtics porquets, un llop i un seguit de personatges que han estat expulsats del seu regne pel malvat Lord Farquaad. Shrek, que ràpidament es fa amic d'ells i decideix ajudar-los, arriba a un acord amb Farquaad: haurà de rescatar la princesa Fiona a canvi que el llop, els porquets i els altres personatges puguin tornar a casa.

Tom i Jerry: ràpids i peluts (dissabte, a les 18.20)

El gat i el ratolí més famosos i entremaliats del món són expulsats de casa, i decideixen participar en un concurs televisiu que té un premi de somni: una immensa mansió per anar-hi a viure. En Tom i en Jerry s'uniran per participar en la increïble cursa, un concurs automobilístic esbojarrat, on hauran de superar mil i un obstacles. Competiran amb pilots experts i cotxes trucats per adaptar-se a qualsevol superfície, sigui terra, mar o aire. Seran els primers d'arribar a la meta?

Babe, el porquet valent (dissabte, a les 20.25; diumenge, a les 8.55)

En Babe és un porquet orfe que, com a premi d'un concurs, arriba a la tranquil·la granja de l'Arthur Hoggett, on viuen molts animals i cadascun té una funció. Allà veurà que és l'únic porquet, i trobarà la Fly, una gossa pastora d'ovelles que l'ajuda a adaptar-se a la vida de la granja. I com a conseqüència de l'ajuda de la Fly, el porquet s'acaba comportant com un gos. Al començament, se'n riuen, d'ell, però la seva força de voluntat tindrà recompensa.

super3.cat

facebook.com/clubsuper3

Anar al contingut