Prullans, a l'últim capítol de "Salut i muntanyes"
Prullans, a l'últim capítol de "Salut i muntanyes"

Prullans, a l'últim capítol de "Salut i muntanyes"

El divendres 25 de novembre, a les 22.15, el 33 estrenarà un nou capítol de "Salut i muntanyes", el programa que explica la vida als pobles de muntanya a través de diversos elements identificatius.

En aquesta ocasió, Eva Clausó visitarà Prullans, a la Cerdanya.

Prullans: "Els secrets de la Torre dels Barons, les rosquilles i el campanar"

En aquest capítol, l'espectador coneixerà la història del campanar de Prullans i els secrets de la Torre dels Barons, on viuen la Quima i el Salvador. Es tracta d'un castell del s. XIII que després es va convertir en casa pairal.

També visitarà el Xavi Llongueras, un reconegut guia d'alta muntanya a qui no se li resisteix cap cim. Junts caminaran i escalaran una mica. I no hi faltarà el tastet d'algun producte gastronòmic, com les famoses rosquilles del forn de l'Enric. Diuen que si en menges una, ja no pares i que sempre en vols més.

El format

En cada capítol de "Salut i muntanyes", dirigit i presentat per Eva Clausó, l'espectador s'acostarà a una població de Catalunya i al seu entorn d'una manera original i diferent. Serà a través d'elements característics de cada poble, com ara la gastronomia, les històries, l'esport o els seus habitants més originals i carismàtics. El programa donarà una visió general però també concreta de les diverses particularitats de cada zona. I tot amb la mirada curiosa i aventurera de la presentadora.

"Salut i muntanyes" visitarà sis pobles de muntanya: Peramola (a l'Alt Urgell), Vilamur, Llessuí, Caregue, Salàs de Pallars (al Pallars Sobirà) i Prullans (a la Cerdanya).

La presentadora

Eva Clausó Estival, nascuda a la Seu d'Urgell i llicenciada en Ciències de la Comunicació per la UAB, ha estat corresponsal de TV3 al Pirineu i a Andorra durant setze anys. A TV3 ja va dirigir i presentar "Tatuats pels Pirineus" (2017). Amb "Salut i muntanyes", el seu últim projecte, torna a TV3 per mostra

tv3/salutimuntanyes

Anar al contingut