Dijous, a les 22.15

"Polònia" té molt poder

Demà, dijous, a les 22.15, a l'espai de sàtira política "Polònia", Pedro Sánchez (Pep Plaza) presentarà el seu curs de màgia online: "Màgic Sánchez", on ensenyarà els seus trucs per convertir-te en el millor il·lusionista. Trucs com ara fer desaparèixer el cap de la Guàrdia Civil.

Hi haurà un nou capítol del NO-DO, dedicat als problemes en què es troba el país per culpa de Pedro Sánchez. I Pablo Casado (David Marcé) participarà en el concurs "Pasapalabra" amb les seves pròpies definicions sobre la gestió del govern.

Després de col·lapsar Madrid amb cotxe, Vox es prepara per a una nova manifestació. Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Ortega Smith (Albert Mèlich) valoraran com poden anar més enllà aquesta vegada.

El programa continuarà endinsant-se en el meravellós món de les fases de la desescalada amb Fernando Simón (Queco Novell).

L'alcaldessa Ada Colau (Agnès Busquets) explicarà els motius pels quals cal donar suport a aquells que més ho necessiten. Com és el cas del dissenyador Nacho Padilla, responsable del polèmic cartell "Barcelona té molt poder".

"Polònia" també intentarà desxifrar un nou misteri amb l'expert Sebastià D'Arbó (Cesc Casanovas). On ha anat a parar la gent que aplaudia als balcons?

I es descobrirà que Quim Torra (Ivan Labanda) ha contractat una traductora personal que li tradueix els missatges a llenguatge republicà.

Finalment, es podrà viure la il·lusió de la loteria de l'ERTO i conèixer un dels premiats. I, a més, se sabrà com les orquestres estan versionant algunes cançons de l'estiu per adaptar-les a la nova normativa d'ús de platges.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut