Dijous, a les 22.25

"Polònia" en temps de coronavirus

Demà dijous, a les 22.25, l'espai de sàtira política "Polònia" s'enfronta a la tercera edició del programa des de casa

En aquesta tercera edició des del confinament, els del "Polònia" continuen endinsant-se a casa dels personatges per veure com han evolucionat després de tres setmanes tancats.

Pedro Sánchez (Pep Plaza) donarà l'última hora sobre la situació del coronavirus. I, malgrat les circumstàncies, estrenaran nous personatges. Fernando Simón (Queco Novell) mostrarà tot el material nou que ha comprat el govern espanyol.

Si alguna cosa s'ha posat de moda durant el confinament són les videotrucades. En Mas (David Marcé) i en Duran (Xavi Serrano) parlaran entre ells per posar-se al dia, i en Miquel i la Montserrat intentaran fer cibersexe per combatre l'aïllament al qual estan sotmesos.

Carlos Carrizosa (Xavi Serrano) mostrarà com fa la feina des de casa i Antonio García Ferreras (Cesc Casanovas) no deixarà de banda les exclusives, tot i que aquesta vegada les donarà des del seu menjador.

Jordi Basté (Pep Plaza) organitzarà una tertúlia per combatre l'avorriment amb Màrius Patatol i Pilar Rajola de Xocolata. També descobriran quina és la rutina diària de Gerard Quintana (David Marcé) aquests dies de confinament.

Resoldran un nou crim amb Carles Porta (Fermí Fernández): "El crim de la samarreta de marca". I qui també està duent a terme una investigació és Cristina Cifuentes (Judit Martín), que aprofitarà el confinament per descobrir qui roba a casa seva.

Finalment, se sabrà com combat el coronavirus la reina Sofia (Mireia Portas). Ella diu que n'és una experta perquè fa 50 anys que el pateix.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut