Per Nadal i sempre, TV3 i Catalunya Ràdio al teu costat

Aquest vespre, els mitjans de la CCMA estrenen la campanya audiovisual de Nadal, en què celebren poder compartir aquestes festes amb l'audiència. Pels volts de les 22.00, es podrà veure i sentir per primera vegada a TV3 i Catalunya Ràdio.

Una noia que treballa en l'àmbit forestal comença un recorregut de 300 quilòmetres, des de Puigcerdà fins a Alcanar, travessant tot Catalunya, des de la muntanya fins a la vora del mar, per retrobar-se amb el seu pare, que és pescador. Mireu el vídeo.

Un jove ballarí fa un trajecte de 3.000 quilòmetres des d'un país de l'Europa de l'Est, travessant tot Europa, per retrobar-se amb la seva neboda, pacient d'oncologia, i els pares a l'hospital on l'estan tractant, a Barcelona. Mireu el vídeo.

La protagonista d'aquest espot és l'Ànnia, una nena amb càncer pacient de l'Hospital Vall d'Hebron, on es va fer el rodatge i es va convertir en actriu per un dia. Trobareu la història de l'Ànnia i els estels de Nadal en aquestes peces del "TN vespre" i l'"InfoK".

Amb la imatge del noi i la noia mirant el mòbil, trobant a faltar alguna persona propera però que es troba lluny, arrenca la campanya de Nadal de TV3 i Catalunya Ràdio, en què els protagonistes es posen en marxa per retrobar-se per aquestes festes. És una proposta perquè l'audiència acompanyi els protagonistes en el viatge que emprenen fins que es van acostant, la distància desapareix i afloren les emocions.

Després de viure un Nadal atípic i diferent a causa de la pandèmia, aquest any la campanya nadalenca als mitjans de la CCMA dona valor al contacte humà i la proximitat. D'aquesta manera, TV3 i Catalunya Ràdio celebren que sempre són al costat de l'audiència, des dels moments difícils del confinament fins ara, complint la missió de servei públic amb el lema: "Per Nadal i sempre, al teu costat". 

 

tv3.cat

catradio.cat

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut