Adam Martín i Xantal Llavina, del "Revolució 4.0"
Adam Martín i Xantal Llavina, del "Revolució 4.0"
DISSABTE I DIUMENGE

Nuria Aymerich presentarà el seu llibre sobre el model de lideratge dels Mossos a "Revolució 4.0"

Dissabte, 15 d'abril, per l'app i la web de Catalunya Ràdio, Adam Martín entrevistarà la col·laboradora del "Revolució 4.0" Núria Aymerich, que va dirigir l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya entre els anys 2011 i 2015 i ha escrit el llibre "Mossos, un model de lideratge"

I diumenge, 16 d'abril, a les 22.05, a l'antena de Catalunya Ràdio, el programa abordarà la reforma de les pensions i l'actualitat econòmica en una nova master class de Santiago Niño-Becerra.

Aquest dissabte, el programa "Revolució 4.0", dirigit per Xantal Llavina i que presenta Adam Martín, tindrà de convidada Núria Aymerich. Com a experta en lideratge transformacional, del 2011 al 2015 va ser una de les artífexs que el cos de Mossos d'Esquadra formés tots els comandaments amb aquest model, basat en el funcionament per valors. Aquesta experiència reeixida, que va fer canviar la manera d'actuar i de formar-se del cos policial, està recollida en el llibre "Mossos, un model de lideratge", en el qual proposa que societat i empreses adoptin el lideratge transformacional i la formació per valors.  

També dissabte, Guillem Martínez parlarà d'una nova edició de Robocat, una competició de robòtica en què hi participen centenars d'alumnes de desenes de centres escolars i que aquest any se centra en l'agricultura sostenible. Marc Brugat analitzarà com va anar la gran final de "League of Legends", la competició més important d'e-sports que es fa actualment a l'estat espanyol, que es va celebrar fa poc a Saragossa. Brugat explicarà per què aquest joc té tants seguidors que hi juguen o que miren, de manera presencial o en línia, les competicions que fan els jugadors professionals. I Andreu Francisco descobrirà com Localret assessora ajuntaments per ajudar-los en la digitalització. Explica com s'està desplegant l'anomenada Agenda Digital dels municipis de Catalunya que es va aprovar fa uns mesos, i com està funcionant l'oficina tècnica d'innovació que Localret ha posat en marxa darrerament. 

I diumenge, l'economista Santiago Niño-Becerra analitza la decisió de l'empresa Ferrovial de voler marxar d'Espanya. I també valora la reforma de les pensions que proposa el govern espanyol i d'altres aspectes de l'actualitat econòmica, com la dependència de l'economia espanyola del turisme o la pujada del preu dels carburants.  

D'altra banda, a la secció "Revolucionant la publicitat", Jordi Urbea parlarà de què són els grandfluencers, persones de més de 60 anys que triomfen a les xarxes i que s'han convertit en un reclam publicitari per a les marques i que, per tant, trenquen el tòpic que només els influencers joves triomfen a Internet. Ricard Castellet i Jordi Pi analitzaran la batalla que s'està establint entre dues plataformes de streaming: Twitch i Kick, que aposta per un altre tipus de continguts. I tancarà el programa Laura Gil parlant de com la intel·ligència artificial ja és present en el dia a dia de les grans empreses. Detallarà en quins departaments, sobretot, és ara present i quins són els avantatges que ofereix, També argumentarà perquè és una tecnologia que no ha de fer por. 

 

Anar al contingut