Cobla-Orquestra Montgrins Confinament
DE L'1 AL 5 DE JUNY

Més música confinada, al 33, amb cançons de la Companyia Elèctrica Dharma o del Cor de Cambra de la Diputació de Girona

De l'1 al 5 de juny, i per vuitena setmana consecutiva, el 33 manté, a partir de les 21.55, la música del confinament amb un recull de cançons, fetes des de casa, de la Companyia Elèctrica Dharma, el raper Nel·lo C, el Cor de Cambra de la Diputació de Girona o la Cobla-Orquestra Montgrins.

Així, el dilluns 1 de juny, el 33 obrirà la programació amb el tema "Flamarada", que ha fet des del confinament la Companyia Elèctrica Dharma. Seguidament el raper Nel·lo C interpretarà "És difícil somiar" i Marion Harper cantarà "Max".

El dimarts 2 de juny passaran pel 33 Dàhlia Duran, amb "Ombres"; el duet barceloní Aiala, amb "In trouble", feta des del confinament; l'igualadí Quico Tretze, amb "La cançó d'Esperança", i el Cor de Cambra de la Diputació de Girona, confinat, amb "Festeig", d'Eduard Toldrà i Lluís Vilamajó.

Dimecres, 3 de juny, el cantant valencià Alberto Montero interpretarà un tema mític del també valencià Camilo Sesto, "Amor Amar". El cantant de Lexu's, Carles Gómez, cantarà des de casa seva "No hi ha problemes", i l'Orfeó Vigatà farà un tema japonès des del confinament, "Akai Hana Shiroi Hana".

El dijous 4 de juny la barcelonina Ariadna Ribot oferirà "La teva cançó"; el cantant de la Noguera Lo Pau de Ponts posarà humor amb "Del poble a la capital"; la cantant aranesa Alidé Sans interpretarà en aranès un "Medley curatiu" i el Cor Llevant de Barcelona cantarà "La nit de Sant Joan".

Divendres, 5 de juny, el 33 obrirà la programació amb els Maruja Limón i el seu tema "Olvido" en animació, que ja apunta al desconfinament; Mabel Flores i Alicia Rey cantaran "Todo irá bien". A més, el saxofonista olotí Dani López, amb el seu grup confinat, interpreten "Diguem bon dia", i la Cobla-Orquestra Montgrins fa, també des del confinament, "Tens un amic", de Carole King.

Totes aquestes propostes musicals són fruit de l'acord de TV3 amb l'Acadèmia Catalana de la Música per donar sortida a la varietat musical de tota mena que hi ha al nostre país i, a la vegada, per donar suport als músics en aquest període de confinament.

tv3.cat/33

 

Anar al contingut