"Masha i l'os" i "Trollhunters: contes d'Arcàdia", les noves sèries del Super3

Després de les vacances escolars de Setmana Santa, arriben al canal Super3 dues noves sèries: "Masha i l'os", basada en el conte popular infantil del mateix nom, i "Trollhunters: contes d'Arcàdia", creada per Guillermo del Toro.

A partir del dimarts 19 d'abril, el canal Super3 incorpora a la programació les sèries "Masha i l'os" i "Trollhunters: Contes d'Arcàdia", que s'uniran a altres produccions habituals del canal, com les recents estrenades "Ghostforce" i "El millor en tot", "Els germans Kratt", "El detectiu Conan", "Dracs: cap a nous horitzons", "Prodigiosa: les aventures de Ladybug i Gat Noir" o "Les sisters", entre moltes altres.

 

"Masha i l'os" (de dilluns a divendres, a les 8.25 i a les 17.15; i dissabte i diumenge, a les 8.10)

Molt lluny, en una caseta situada prop de la via del tren, viu una nena petita i molt inquieta que es diu Masha. La Masha viu amb el seu gos i amb diferents animals de granja: un porquet, una cabra, gallines... És molt riallera, i li agrada molt jugar amb els animals, però les bestioles no comparteixen el seu entusiasme i sovint s'amaguen d'ella. Un matí, seguint una papallona, acaba a casa d'un os que ha sortit a pescar. Malgrat que la Masha causa un gran desordre dins la casa, ella i l'os s'acaben fent amics. Sovint la Masha es fica en embolics i l'os intenta ajudar-la, però moltes vegades acaba sent víctima involuntària de les trapelleries de la menuda.

 

"Trollhunters: contes d'Arcàdia" (de dilluns a dijous, a les 14.25 i a les 20.15)

Creada per Guillermo del Toro, "Trollhunters: contes d'Arcàdia" es basa en la novel·la del mateix títol de Daniel Kraus i el mateix del Toro, protagonitzada per en Jim, un adolescent que troba un amulet misteriós que el porta a un regne secret habitat per trols i criatures màgiques.

En Jim és un noi normal i corrent que va a l'institut, però que voldria viure més emocions i aventures. El seu desig es veu complert amb escreix quan troba un amulet que li obre les portes d'un món fantàstic en què a partir d'ara tindrà el càrrec de caçador de trols.

Per poder exercir el seu càrrec, en Jim haurà de seguir un entrenament rigorós, que es veurà dificultat pel fet que és el primer humà que assumeix aquesta responsabilitat. A més, haurà de compaginar aquesta activitat amb els estudis a l'institut. Tant a l'institut com al món dels trols, no li faltaran enemics disposats a tot per fer-lo fracassar, tot i que també comptarà amb l'ajuda d'uns aliats incondicionals.

 

super3.cat

twitter/super3cat

facebook/super3

instagram/super3

youtube/super3

 

Anar al contingut