L'actor Marc Clotet amb Eloi Vila, al programa "Al cotxe!".
L'actor Marc Clotet amb Eloi Vila, al programa "Al cotxe!".
Dijous, a les 23.40

Marc Clotet i Jordi Rebellón pugen "Al cotxe!" amb Eloi Vila

Aquest dijous, 21 de gener, a les 23.40, els actors Marc Clotet i Jordi Rebellón pujaran "Al cotxe!" per compartir una conversa en profunditat amb Eloi Vila.

Després del programa "Persona infiltrada", TV3 emetrà el capítol 103 d'"Al cotxe!", amb Eloi Vila com a conductor de viatges i converses amb l'objectiu de sempre: que pugi al cotxe un personatge i en surti una persona. Aquesta setmana, els convidats són dos actors, Marc Clotet i Jordi Rebellón.

 

Marc Clotet: "Quan va aparèixer la pandèmia, amb la meva dona vam decidir que havíem de fer alguna cosa i en 12 hores vam fer realitat la campanya #JoEmCorono"

Marc Clotet està molt implicat a recaptar fons per a la investigació d'una vacuna contra el coronavirus. Fill del doctor Bonaventura Clotet, des de petit ha viscut la lluita del seu pare contra la sida i ara l'ajuda en la lluita contra la pandèmia de la Covid-19. Aquest és un dels temes de què més parla en el trajecte amb l'Eloi Vila, però també li explica la seva dedicació als fills i els seus projectes com a actor.

Marc Clotet recorda com, als 27 anys, va deixar la seva feina de màrqueting empresarial per dedicar-se a la interpretació. Es va fer famós amb sèries com "El cor de la ciutat" i "Física o Química". Últimament ha triomfat a Mèxic i als Estats units amb la sèrie "Por amar sin ley" i a TV3 ha participat a "Les de l'hoquei": "El meu somni és poder treballar tota la vida fent el que m'agrada".

 

Jordi Rebellón: "M'agradaria treballar aquí, però no depèn de mi"

L'actor Jordi Rebellón puja "Al cotxe!" a Sant Esteve de Palautordera, el poble de l'Eloi Vila. Rebellón viu a Madrid, però té una casa al Montseny, tot i que és del barri de Sant Andreu de Barcelona. Durant el trajecte, l'actor explica que va començar a treballar en un banc mentre feia teatre amateur al seu barri, però quan tenia 30 anys va decidir dedicar-se professionalment a actuar, tot i haver de fer feines molt diverses per  subsistir.

També comenta que se'n va haver d'anar a viure a Madrid perquè a Catalunya no li sortia prou feina d'actor, professió amb la qual no es va guanyar la vida fins als 41 anys. Rebellón recorda com una experiència única els seus 12 anys com a doctor Vilches a l'exitosa sèrie "Hospital Central", que li va donar la popularitat: "Va ser una cosa que no em tornarà a passar".

 

tv3.cat/alcotxe
twitter.com/alcotxetv3
spotify.com/alcotxetv3

#AlCotxeTV3

Anar al contingut