"Col·lapse"
Dissabte, "Col·lapse"
Dissabte, a les 22.05

Lilian Thuram, Pilar Eyre i Nandu Jubany, a "Col·lapse"

Dissabte, a les 22.05 i a TV3, "Col·lapse", el talk show dirigit i presentat per Ricard Ustrell, entrevistarà l'exjugador del F.C. Barcelona Lilian Thuram. El també campió del món amb la selecció francesa acaba de publicar el llibre "El pensament blanc", i Ricard Ustrell hi parlarà de la fundació que porta el nom de l'exjugador i que lluita contra el racisme, molt especialment fent xerrades a escoles i instituts.

La Reina Sofia serà un altre dels protagonistes del dissabte. El "Col·lapse" analitzarà el paper de la mare de Felip VI amb Pilar Eyre, autora del llibre "La soledad de la reina" (que ara s'adaptarà a una sèrie de televisió), i amb el veterà periodista especialitzat en Casa Reial Jaime Peñafiel.  

El cuiner Nandu Jubany visitarà també el refugi dels dissabtes a TV3 per repassar la seva trajectòria i comentar els nous projectes, com l'obertura de restaurants associant-se amb Leo Messi.  

Ricard Ustrell entrevistarà Joaquín José Martínez, que l'any 1997 va ser condemnat a mort a Florida per l'assassinat de dues persones. Després de 5 anys a la presó i 3 al corredor de la mort, va acabat sent exculpat en un nou judici. 

Les persones tòxiques seran un altre dels temes que s'abordaran al "Col·lapse" d'aquesta setmana. Es comentarà amb la psicòloga Sílvia Congost, experta en dependència emocional i autoestima i autora del llibre "Personas tóxicas".  

El coach del programa, Sergi Pàmies, parlarà de la resignació i l'actuació musical la posarà Kelly Isaiah, la veu de la banda Koers, que va ser una de les sensacions a la gala dels premis Gaudí de la setmana passada. 

Anar al contingut