L'estrena de Messi al Parc dels Prínceps, diumenge a Esport3

Diumenge, a les 20.45, Esport3 emetrà en directe el partit de la lliga francesa entre el París Saint-Germain, que defensa el liderat, i l'Olympique de Lió. El partit suposa l'estrena de Messi al Parc del Prínceps.

A París, encara es freguen els ulls amb el fitxatge de Leo Messi. Els aficionats del PSG compten les hores per veure'l al Parc dels Prínceps. L'estrena de l'ex del Barça davant dels seus seguidors serà diumenge, en el partit contra l'Olympique de Lió. Aquest es podrà seguir en directe, a partir de les 20.45, per Esport3 i per esport3.cat, amb els comentaris d'Agustí Alavés i l'anàlisi tècnica de Marc Mayola.

Fins ara, a la Lliga francesa, Messi només ha pogut jugar uns minuts, al camp del Reims. Contra el Lió, Pochettino ja el podrà incloure en l'onze titular, al costat de Neymar. Mbappé, lesionat en el duel de Champions contra el Bruges, és dubte. En cinc jornades, tot han estat victòries per als parisencs. Diumenge, però, tindran un examen de nivell contra un dels clàssics de la Lliga. El Lió, tot i l'adeu de Memphis al Barça, manté un bloc sòlid amb jugadors destacats com Tolo Ekambi i Aouar.

esport3.cat
Anar al contingut