David Àvila dirigeix i presenta el podcast "Ja m'entens"
David Àvila dirigeix i presenta el podcast "Ja m'entens"
DIMARTS

Les dones transgènere del col·lectiu, poderoses i empoderades, a "Ja m'entens"

Aquest dimarts 11 d'abril, el podcast de temàtica LGTBIQ+ "Ja m'entens", amb David Àvila, reivindica les dones transgènere del col·lectiu amb l'activista, divulgadora i exprostituta Violet Ferrer; la científica Judith Juanhuix; i l'equip del documental "My Way Out"

El capítol d'aquesta setmana del podcast "Ja m'entens" està dedicat a les dones poderoses i empoderades del col·lectiu LGTBIQ+: les dones transgènereDavid Àvila conversa amb l'activista i divulgadora Violet Ferrer, que ha passat de fer el carrer a explicar la història de la prostitució a Barcelona,  

La científica Judith Juanhuix, que acaba de publicar "Una mujer", un llibre que explica el seu procés vital i el seu trànsit de gènere, també participa en aquest capítol. Juanhuix també és activista i ha format part de la taula de treball per a la llei trans. 

A més, l'espai dedicat a la comunitat LGTBIQ+ mostra com és el Way Out i la història de la persona que el regenta, Vicky Lee, a banda de parlar amb diverses persones transgènere que freqüenten el local. Ara se n'ha fet un documental, "My Way Out". En parla la seva directora, Izaskun Arandia, i el coproductor Peter Stephens. 

"Ja m'entens" és el podcast dedicat a la comunitat LGTBIQ+ de Catalunya Ràdio, dirigit i presentat pel periodista David Àvila. L'espai, en la seva tercera temporada, es pot escoltar per l'app i el web de l'emissora. 

 

Anar al contingut