David Clupés
David Clupés
Dissabte i diumenge

L'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el "Tot gira", que condueix David Clupés, s'emetrà dissabte a les 16.00 i diumenge a les 11.45 i una versió reduïda de 19.00 a 20.00

Dissabte, 7 de març (16.00)

El programa començarà amb la transmissió del partit de Segona entre el Girona i l'Albacete, des de Montilivi, amb Eduard Solà i els comentaris de Francesc Cargol.

També connectaran amb el Circuit de Losail, a Qatar, des d'on Damià Aguilar explicarà com han anat els entrenaments oficials de Moto2 i Moto3 i com s'ha rebut, "in situ", la suspensió de la cursa de MotoGP del GP de Qatar, a causa del coronavirus.

Xevi Soler serà a Salamanca per seguir la semifinal de la copa femenina de bàsquet amb presència de l'Uni Girona o del Cadí La Seu, que s'enfronten divendres entre ells i només un la jugarà.

Diumenge, 8 de març (11.45 i 19.00)

La primera edició del programa, començarà amb la transmissió del partit de Lliga entre l'Osasuna i l'Espanyol, des del Sadar, amb Eudald Serra, el micròfon autònom de Sergi Andreu i els comentaris de Marc Mayola, Carles Domènech i Dani Ballart.

No hi faltaran les connexions amb el Circuit de Losail, amb Damià Aguilar, per seguir les curses de Moto2 i Moto3, del GP de Qatar. I amb Albert Benet que serà al Palau Olímpic de Granollers seguint el partit de tornada dels quarts de final de la Challenge Cup femenina d'handbol entre el Balonmano Granollers i el Juro d'Holanda.

A més, en cas que l'Uni Girona o el Cadí La Seu juguin la final de la Copa femenina de bàsquet, Xevi Soler serà a Salamanca per explicar tot el que passi. 

Després es farà una versió reduïda a partir de les 19.00, en què faran un repàs al més important de la jornada esportiva.

catradio.cat/totgira

instagram.com/totgira

facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

Anar al contingut