Àlex Gorina
Àlex Gorina
DIVENDRES, A LES 00.00

L'actor britànic George MacKay, a "La finestra indiscreta"

Demà, 3 de juliol, a les 00.00, "La finestra indiscreta", amb Àlex Gorina, entrevista l'actor George MacKay, que el 2019 va triomfar a "1917" i que ara protagonitza "La verdadera història de la banda de Kelly", pel·lícula que s'estrena aquest cap de setmana a les sales de cinema

Després de la seva preestrena al Festival de Toronto 2019, demà arriba als cinemes la pel·lícula "La verdadera historia de la banda de Kelly", del director Justin Kurzel, i el programa "La finestra indiscreta", amb Àlex Gorina, en parlarà amb el seu protagonista, l'actor britànic George MacKay. Després de l'èxit de "1917", a les ordres de Sam Mendes, MacKay afronta el 2020 com una de les últimes grans revelacions del cinema internacional.

El programa de cinema de Catalunya Ràdio entrevistarà també Álvaro Díaz Lorenzo i Silvia Alonso, director i actriu de la pel·lícula "La lista de los deseos", una altra de les estrenes que arriba també demà a les sales de cinema.

"La finestra indiscreta" farà un primer balanç de la reobertura dels cinemes després de la pandèmia, amb Camilo Tarrazón, president del Gremi d'Empresaris de Cinemes de Catalunya.

I a la tertúlia indiscreta comptarà amb la presència del col·laborador Guillem F. Marí.

 

catradio.cat/finestra

twitter/finestra

facebook/finestra

Anar al contingut