Divendres, a les 22.05

La primera gala de la tercera temporada d'"Eufòria" aquest divendres, a TV3

Aquest divendres 1 de març, a les 22.05, comencen les gales d'"Eufòria". La tercera temporada arrenca amb jurat nou, grans novetats en la mecànica de concurs, moltes sorpreses i 16 grans veus sobre l'escenari

Ja es coneixen els 16 concursants de la nova temporada d'"Eufòria" però ara ha arribat el moment que actuïn en directe i demostrin el seu gran potencial sobre l'escenari. El Rangel, la Lluna, el Xavi Noms, la Dounia, el Pau Culleré, la Tamara, la Valèria, el Lluís, el Julien, la Maria, la Bita, el Yuk, l'Hugo, l'Aina da Silva, la Misty i el Fredrick debutaran el proper divendres a la primera gala del programa.   

En aquesta primera gala s'oferirà un còctel musical molt variat. Els concursants cantaran temes molt coneguts com "Chandelier" de Sia, "Blinding lights" de The Weekend o una versió modernitzada de "Rosó". També èxits nacionals i internacionals com l'últim single d'Ariana Grande o l'icònic "S&M" de Rihanna passant pels Manel, "Mussegu" dels Figa Flawas o "Lokura" de Julieta. 

Els 16 concursants i l'equip del programa han preparat un show espectacular amb el qual pretenen sorprendre un jurat que arriba amb cares noves. Alfred Garcia i Albert Sala debutaran com a membres del jurat al costat de Carol Rovira, que repeteix i tornarà a jutjar les actuacions dels concursants com ja ho va fer la temporada anterior. Però el jurat no serà l'única novetat de la temporada   

En aquesta primera gala ja es podran descobrir novetats importants pel que fa a la mecànica de concurs. A diferència de temporades anteriors, en què els concursants cantaven en grups de quatre i el jurat havia de triar necessàriament dues persones per enviar a la zona de perill i salvar-ne les altres dues, enguany el número de persones en zona de perill serà indeterminat. Després de cada bloc de quatre actuacions el jurat valorarà i podrà enviar a la zona de perill a una, dues, tres, quatre persones o salvar-les a totes. A més, com sempre, el VAR musical podrà enviar concursants a la zona de perill per segones veus. En aquesta important tasca repeteixen Jordi Cubino, productor musical i Clara Luna, preparadora de veu. 

Al planter de preparadors també hi haurà cares noves com Natàlia Palomares, nova coreògrafa i Alfons Nieto, d'interpretació. Tots dos acompanyaran per primera vegada Dani Anglès i tindran l'important paper de salvar concursants de la zona de perill.  

Nous concursants, nous preparadors, nou jurat, nova mecànica i moltes altres sorpreses que es descobriran el proper divendres a la primera gala.  

Anar al contingut